• New
Нескользящий Подложка за Баня, Быстросохнущий Подложка за Душ, Цветна Подложка за Баня, Дизайн, изработена от дебел картон с лепило за Бани, Фитнес зала на хотела, К?

Нескользящий Подложка за Баня, Быстросохнущий Подложка за Душ, Цветна Подложка за Баня, Дизайн, изработена от дебел картон с лепило

BGN 53.22
В магазина

Наличност

【?????? ??????】 Тази подложка е добре изработен и здравНеговият колоритен дизайн на ивици осигурява както безопасността, така и стилен външен вид.Дизайн на райе може да увеличи триенето под вашия крак и ефективно да играе ролята на нескользящего подложка. 【???????? ??? ??????】 Удобно е да се отцеди водата бързо, без натрупвания на вода, е чисто и хигиенично.Можете да го сложи на рамо, и той лесно изсъхва в банята.Или може да се разточва и се поставя върху край, за да може той бързо да изсъхне. 【??? ??????? ??? ??????】 На дъното са на разположение гъста нещастници от TPE, които е добре да се придържат към дъното душ / вана.Направи това е по-Безопасно.Лесно се изчиства и се измива. 【????】 Не се препоръчва да се прилага върху текстурирани или негладкие повърхността.Закрепете нещастници, преди да използвате. 【????? ?????】 Предлагаме ви 12-месечна безплатна услуга за връщане и размяна.Ние също правим всичко възможно, за да ви предоставим отговарят на изискванията на продукт и ако имате някакви полезни съвети по отношение на нашето развитие или нашите продукти, ние ще се радвам да ги чуя от теб.Във всеки случай, вашето удовлетворение е наш приоритет. 【?????? ??????】 Тази подложка е добре изработен и здрав.Неговият колоритен дизайн на ивици осигурява както безопасността, така и стилен външен вид.Дизайн на райе може да увеличи триенето под вашия крак и ефективно да играе ролята на нескользящего подложка. 【???????? ??? ??????】 Удобно е да се отцеди водата бързо, без натрупвания на вода, е чисто и хигиенично.Можете да го сложи на рамо, и той лесно изсъхва в банята.Или може да се разточва и се поставя върху край, за да може той бързо да изсъхне. 【??? ??????? ??? ??????】 На дъното са на разположение гъста нещастници от TPE, които е добре да се придържат към дъното душ / вана.Направи това е по-Безопасно.Лесно се изчиства и се измива. 【????】 Не се препоръчва да се прилага върху текстурирани или негладкие повърхността.Закрепете нещастници, преди да използвате. 【????? ?????】 Предлагаме ви 12-месечна безплатна услуга за връщане и размяна.Ние също правим всичко възможно, за да ви предоставим отговарят на изискванията на продукт и ако имате някакви полезни съвети по отношение на нашето развитие или нашите продукти, ние ще се радвам да ги чуя от теб.

Основни свойства

Клиентите също го харесват