• New
Сладък Плюшен Топло за вода с Анимационни мини Преносим Грелкой за ръце, Топло за топла вода с капак (Цвят: A4, размер: 400 мл)

Сладък Плюшен Топло за вода с Анимационни мини Преносим Грелкой за ръце, Топло за топла вода с капак (Цвят: A4, размер: 400 мл)

BGN 1.33
В магазина

Наличност

1 Обърни се и завинтите капачето, за да се предотврати изтичане на информация.Използва запечатани на кутията, която е добра герметичностью и не пропуска вода. Зашити на ръка печат, сладък карикатура, с пухкава текстура, може да бъде солена или сладка. Палто преносимо и стираемое, от фланелевого материал, мек и приятен за кожата. Както горещ, така и студен, подходящ е за всички сезони.Горещи компреси може да стопли шията, долната част на гърба и стъпалата; студени компреси могат да разсее топлината и премахване на топлина. Свеж конфетный цвят. Изработен от висококачествени материали, по-здрав и по-дълго запазва топлината. По-удобно се носят със себе си бутилка с топла вода без зареждане.Можете да ги използвате навсякъде, където искате. Мек текстилен ръкав равномерно разпределя калории и ще ви помогне на вас и вашето семейство да прекара студена зима.Това е и идеален избор за нагряване на ръце и топли постелей. Конструкция с широко гърло и предпазва от изгаряния при зареждане на вода и позволява бързо и лесно да се излее водата в пакет за топла вода, без да преливат.Забележка : Моля, сипете в две трети от гореща или студена вода. Бутилка с гореща вода, можете да го използвате у дома, в офиса или на улицата, че е много подходящ при болки в гърба, врата, ставите и наранявания при физически натоварвания.Освен това, топлинна терапия помага да се отпуснете мускулите и напрегнати рамене, дължащи се на стрес и прекомерни физически натоварвания.Категория на продукта : Бутилка за гореща вода с пълнеж вода Материал : PVC, Фланельразмер : 25*17 см/9,84*6,69 Стил : модерен минималист Приложими детайли : Общ цвят : син, зелен, лилав, бял съвети : 1. Не впрыскивайте вряща вода, подходящ 80-90 ℃; 2. Не пълнете напълно електрическа възглавничка, попълнете я на 2/3; 3. След попълването обърнете внимание на това, за да се провери, затянуто дали той.Как да носят сако : 1. Завивате незаполненную електрическа възглавничка; 2. Поставете електрическа възглавничка в дъното на фланелевого или вязаного ръкави; 3. Выровняйте четирите ъгъла на бутилки с гореща вода и гладките си.

Основни свойства

Клиентите също го харесват

Иглоукалывающая Дръжка от Неръждаема Стомана, Инструменти за Рефлексология на Лицето, Инструментите за Точков масаж техники на граничната
  • New

Иглоукалывающая Дръжка от Неръждаема Стомана, Инструменти за Рефлексология на Лицето, Инструментите за Точков масаж техники на граничната

BGN 3.90

【Ефективен масаж на лице】 Използвайте инструмента за масаж на лицето ви помага да почистите лицето ме