• New
Планински мъжки Професионални инструменти от 100 мм от високо стомана 1/2 с полукръгла Кожена Перфоратор за Бродерия, Нож за колан, портфейл, Перфоратор за DIY, кожевен?

Планински мъжки Професионални инструменти от 100 мм от високо стомана 1/2 с полукръгла Кожена Перфоратор за Бродерия, Нож за

BGN 35.21
В магазина

Наличност

- Използването на висококачествени материали При производството на професионални инструменти, те работят добре и са трайни След заваряване използвайте шлифоване на лента, за да е леко полиране на космическия резитба, така ще бъде по-добре. Поставете я на сухо място, избягвайте влагата, след употреба почистете антикоррозийное масло суха кърпа и се пазете го далеч от деца. набор от инструменти за занаяти собствените си ръце, или фабрика за щавене на кожи занаяти. Забележка : имаме и различни други инструменти и аксесоари.Ако имате някакви нужди или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!Характеристики : ● набор от инструменти за занаяти собствените си ръце, или фабрика за щавене на кожи занаяти.● Изработен от здрав и плътен стомана, осигурява дълготрайна употреба.● Ще ви помогне да пробие на края на колана / портфейл във формата на полукръг при работа с кожата.Полезни съвети : ● 10-25 мм е подходящ за тясна панделка, колан, каишка за часовник и т. ● 30-40 мм е подходящ за широк колан и голям широк колан, на надбедрен колан и т.● След заваряване използвайте шлифоване на лента, за да е леко полиране на космическия резитба, така ще бъде по-добре.Грижи : ● Поставете я на сухо място, избягвайте влагата, след употреба почистете антикоррозийное масло суха кърпа и се пазете го далеч от деца.Пратката включва : 1 х набор от инструменти за пробиване на кожата (опция 6/7/8/10 бр.) По отношение на всички въпроси, моля, свържете се с нас за решаване.Надявам се, добър ден!.

Основни свойства

Клиентите също го харесват